a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a
Menneellä viikolla viihdyin kasvisruokameiningeissäja mieli teki jotainmuuta kuin kasvissosekeittoa, salaattiataiuunijuureksia - meikäläisen vakiopöperöitä
Viimeisen kuukaudenkantavateema täällä kulisseissa on ollut erilaiset itse tehdyt suklaat. Raakasuklaata on tullut tehtyä toki aiemminkin, muttavasta nyt sainahaa-elämyksen, miten monipuolisesti siitä voi jalostaaerilaisiamakuversioita
Porkkanacupcake. sitruunatuorejuustoa. pähkinä rouhetta koristeeksi. Pese ja kuori porkkanat hyvin (uuden sadon pieniä porkkanoita ei tarvitsekuoria) raastaporkkanatjasekoitakuivataineet keskenään jasulata voi
Vanhanaikainenretrotonnikalasalaatti on yksi mun himo-jääkaappiruuista. Himo-jäkaappiruoka on sellainen, jota syödään aterialla, mutta myös aterioiden välillä, yleensä jääkaapinja sen oven välissä seisten ihanvaanmuutama kymmen haarukallinen
Uuden vuoden lähestyessä ajattelinjakaa teidän kanssanne täytettyjen perunarieskojen reseptin. Tein näitä pojan syntymäpäiville joulukuun alkupuolellaja ne olivat heti pizzan jälkeen vieraiden suosikki suolainen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.