Porsaan ribsit valmistuvat uunissa itsestään. Laita possu edellisenä iltana jääkaappiin marinoitumaan. Lihaan voi hieroa kuivamausteseoksen mieleisistä mausteista tai marinoida se esim
Kesä on kiireetöntä aikaa, joten päätettiin kokeilla Ruokala. netistä löytynyttä ribsi-reseptiä. Keittoaikaa kannattaa miettiä, sillä meillä oli paksuja ribsejä ja ne tuntuivat todella kypsiltä tuon 1,5 tunnin jälkeen
– Oi kun on hyvää, kuului aina muutaman minuutin välein kun kalusimme kilpaa possunkylkiluita. Castiglionin Chiantissa on sopivasti hapokkuutta possun ribseille ja se pärjäsi aasialaisen, vaikkakin varsin miedon makumaailman kanssa hyvin
Iltapalaksi teimme kesää muistellen porsaan ribsejä uunissa. Grilliribsejä ei taida nämä yksilöt voittaa, mutta grillin puuttuessa uuni toimii vallan mainiosti
K. o. k. e. i. l. n. p. t. ä. s. a. u. O. 1. ,. 4. g. f. B. r. j. v. h. L. y. m. U. T. d. (. ). /. 2. ö. -. 3. S. V. M. P. N. 5. 0. 7. 8. A. c. z. d l. t l
Senioreille ja vähän muillekin ruokaa hyvällä sydämellä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.