Kiinalainen teema jatkuu meidän keittiössä, vuorossa ribsit. Ribsit. Laita ribsit folion päälle, pirskottele päälle öljyä ja hiero joka puolelle viismaustetta, suolaa ja pippuria
Iltapalaksi teimme kesää muistellen porsaan ribsejä uunissa. Grilliribsejä ei taida nämä yksilöt voittaa, mutta grillin puuttuessa uuni toimii vallan mainiosti
Mehevät BBQ-ribsit (perusresepti). Ribsit, rimpsuluut, grillikylki, telaketju. Ribsit näkyy olevan myös netissä yksi suosituimmista resepti kohteista ja eikä ihme
Kypsennä mausteliemestä makunsa saavat ribsit ensin uunissa ja loihdi niihin tulen maku grillissä. Sivele kokonaiset kylkirivit tai valmiiksi sormipaloiksi leikatut ribsit öljyllä ja grillaa niihin tulen maku hehkuvan hiilloksen päällä
P. o. r. m. i. e. h. n. k. a. s. v. t. y. ö. l. p. ,. j. u. S. ä. -. M. d. V. K. b. N. H. T. 8. c. w. g. 2. 1. (. ). 4. 5. 3. G. B. A. E. f. 7. R. a l. k g. t l
Ribsit ovat yksi näistä ruoista, joissa yksityiskohdat vaativat erityistä huomiota. Tässä reseptissä käyttämäni ribsit ovat nuoresta possusta eli astetta pehmoisempia verrattuna isoihin
V. a. i. k. o. l. e. n. s. ,. j. m. t. y. ö. p. ä. v. u. r. h. d. T. g. K. -. Y. O. I. c. A. 4. 0. b. f. 1. 2. H. L. 3. P. S. (. /. w. 8. ). M. t l. d l
Tässä nopea, virkistävän erilainen kalaruokaresepti helpottamaan "kahdesti viikossa" -pohdintoja. Originaaliohjeen on Itämainen keittiö -kirjasta löytänyt Muista syödä välillä -blogin Rommirusina
Oikeastaan on hankalaa puhua kiinalaisesta makumaailmasta vetämättä mutkia varsin suoriksi, sillä kiinalainen ruokakulttuuri on niin laaja ja monimuotoinen, kehittynyt ja samalla traditionaalinen, että tuntuu suorastaan siltä, ettei pohjoisessa kotikeittiössä kovin helposti tee oikeutta yhdelle maailman suurimmista ruokakulttuureista
Samoin ribsit voi hyvin keittää myös etukäteen. Lientä pitää olla niin paljon että ribsit peittyvät. Laita ribsit liemeen ja keitä hiljalleen ainakin tunti jopa puolitoista
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.