T. a. t. r. i. o. n. m. u. l. e. v. j. k. y. s. K. ä. p. -. ö. ,. h. L. V. g. N. (. ). G. P. Y. H. ". d. 3. 2. 1. /. 4. M. 6. R. '. 0. °. C. 5. A. S. b. w. Ä. I. f. O. F. x. J. E. 7. %. B. a l. d l
Nyt jaan teille ihanan porkkana-bataattirieskareseptin, jonka suunnittelin minun ja upean Wellberries-blogin takana häärivän Tuulian yhteiskokkailupäivää varten
Omat rieskani tänä vuonna ovat peruna-porkkanarieskoja. Rieskataikinassa on hyvä koostumus kun voit ruokalusikalla nostaa taikinasta kiinteän keon leivinpaperille ja taputtaa sen jauhoisin käsin litteäksi
Proteiinirieskat. Jos perunasosetta on jäänyt tähteeksi, käytä se rieskan valmistamiseen. Voitele rieskat juuri uunista ottamisen jälkeen ja tarjoa lämpimänä
Tarjoa rieskat uunituoreina tai kuivata ne ritilän päällä korpuiksi. Sipaise rieskalle voita ja pinoa päälle kuumia viipaloituja perunoita, savusilakkaa ja sipulisilppua
Mieheni sai äitiltään hyvän pannurieska ohjeen ja nekään ei kelvanneet. Kokeiltiin paistaa pannurieskat uunissa ja alkoi rieskat kelpaamaan pikkuneidillekkin
Rieskaan syntyy paras mahdollinen rakenne, kun taikina on mahdollisimman kylmä ja uuni mahdollisimman kuuma, jolloin kylmän ja kuuman äkillinen ero muodostaa vesihöyryä, mikä kohottaa rieskaa ja tekee siitä murean
Nyt oon taas pitkän tauon jälkeen innostunut tekemäänrieskaa. Rieskat on kuitenkin näppäriä tehä. PERUNARIESKAT4-6 kpl5 dl löysää pottumuusia2 kananmunaa2 tl suolaa2 rkl öljyä5 dl ohrajauhoja Sekoita aineet yhteen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.