Viimeisiä ruokareseptejä viedään Terhin osalta hetkeen, sillä kohta on vuorossa torture-tammikuu eli, kuten kaikilla muillakin suomalaisilla, tipaton ja herkuton hetki
T. ä. s. t. a. l. o. i. v. e. m. r. k. ,. n. h. d. u. p. M. y. ö. j. c. w. -. J. N. S. (. ). A. V. I. g. ". ♥. H. U. P. D. E. Ä. K. 3. 1. /. 4. L. 7. 5. d l. t l
N. o. n. i. y. t. s. e. l. k. u. r. f. m. ä. T. (. a. ). b. j. K. v. h. ö. ,. d. c. P. p. g. -. L. S. 2. J. O. R. 5. V. M. 1. 0. A. 6. H. d l. m i. h ,
Kun hillon tekee suomalaisista metsämustikoista, Chian siemenistä ja. pienestä määrästä luomuhunajaa (vaahterasiirappi tai agave -siirappikin kävisi makeutukseen), otsikon lupaus terveyshillosta ei ole
Itsenäisyyspäivänä kutsuttiin kaverit kylään, katettiin telkkarin eteen maa-artisokkakeittoa, blinejä ja jälkkäriksi kahvinmakuista pavlovaa, joka oli koristeltu pähkinöillä, boysenmarjoilla ja suklaakastikkeella
Kesäaika jess, tuntuu vielä hieman oudolta kun illat niin pitkälle valoisaa, mutta ihanaa. Tässä teille keväinen aamupalaresepti, tai iltapalaksi, tuorepuuro
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.