Riistamakkarat
Ruoka.fi
Ruoka.fi
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 (0 arvostelut)
0

Ainesosat

  • Määrä
  • Aines
  • 1 kg
  • hirven, peuran tai kauriin lihaa
  • silavaa tai hyvin rasvaista siankylkeä
  • 1 dl
  • tuoreita tai kuivattuja, liotettuja suppilovahveroita tai muita kauden sieniä
  • sipuli
  • 2 tl
  • valkopippuria
  • 1 tl
  • mustapippuria
  • 0,5 dl
  • tuoretta persiljaa silputtuna
  • 1-2 rkl
  • tuoretta salviaa tai 1 tl kuivattuna
  • varsisellerin varsi
  • 2 rkl
  • suolaa
  • 1 dl
  • sherryä tai portviiniä
  • 2 tl
  • hakattua chiliä
  • 3 tl
  • paprikajauhetta
  • 1 dl
  • vettä
  • noin 3 metriä
  • sian suolta, jota saa lihakauppiaalta etukäteen tilaamalla

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.

Kirjoita kommentti...