1/2 dl
tomusokeria ja joku puolet kananmunan valkuaisesta pursotettava seos joka ei lähde valumaan jos seos on liian löysää lisää seokseen hieman lisää tomusokeria
2. kun
seos on valmis lisää siihen minkä tahansä väristä väriainetta
l. a. u. n. t. i. 9. e. o. k. 2. 0. 1. 4. M. g. m. s. v. ä. j. h. y. d. A. p. N. ,. ). L. B. S. T. E. r. ö. H. K. -. R. c. 5. (. F. 3. I. 7. /. O. V. U. P. Ä. J. w. b. f. 6. 8. %. ) l. d l. t l. T ä. M u. E n. K i
K. a. k. u. j. e. n. o. r. i. s. t. l. v. m. O. h. ä. y. p. ö. P. E. ,. H. T. S. d. ". L. Y. 1. I. 2. V. 3. -. 4. 5. 6. A. N. J. ^. U. /. M. R. Ä. b. e l
Ja alkuperäinen suunnitelma oli, että teemme tämän tyylisen kakun kuorrutettavaksi. Mutta kun päädyin esittelemään kuorrutteen yksin, päätin vähän helpottaa tilannetta ja tein vain yksivärisen juustokakun esiintymistä varten
H. y. v. ä. n. t. e. k. a. u. p. o. h. j. m. i. l. ,. r. s. A. (. d. ). M. ö. b. g. S. T. K. ". V. D. J. I. L. P. E. -. '. N. O. R. 0. 7. x. %. 3. 1. U. 2. 9. 5. Ä. c. 4. 6. 8. =. /. Y. f. t l. c m
Täyttelen täällä näin aamutuimaan muutaman kakun. Täytteitä pohtiessani päätin kirjotella teille vinkkejä kakun täyttämiseen ja julkaista samalla luotto- kakkumousseohjeeni, joka on ollut minulla käytössä ihan leipomisen alkuajoista lähtien
t. i. s. a. 3. 0. y. k. u. 2. 1. 4. R. m. n. -. l. e. o. v. ä. j. r. T. ö. d. p. h. J. K. ,. (. ). M. L. E. b. O. S. 6. c. A. I. /. =. 5. g. F. N. V. P. *. H. 8. B. w. U. ) l. d l. t l
M. a. n. s. i. k. j. v. l. o. u. t. m. c. h. d. e. R. ,. ä. p. y. r. K. E. A. b. g. ö. N. /. S. I. O. U. T. (. ). L. Ä. Y. D. -. V. J. 2. 5. 1. 0. 4. 3. P. H. d l
P. e. r. j. a. n. t. i. y. l. ä. s. m. u. O. o. k. v. p. d. h. ,. L. E. J. ö. (. T. A. ). H. M. S. -. 4. 1. 5. 2. 3. 7. g. /. V. 0. f. ". K. 9. d l. t l
M. i. n. u. v. k. o. l. p. m. e. t. ö. s. ä. ,. a. j. h. d. y. r. E. b. g. L. S. /. c. f. H. 1. 2. 5. (. ). 0. 4. -. V. T. 3. P. N. 7. A. - l. t l. d l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.