Risotto con sedano e porro
Penan loki
Penan loki
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 8 rkl extravergine-oliiviöljyä
  • 300 g hienonnettua lehtiselleriä
  • 200 g ohueksi leikattua purjon vaaleaa osaa
  • 1 tl suolaa
  • 2 tl murskattua lihaliemikuutiota
  • 320 g risottoriisiä
  • 20 g voita
  • 30 g raastettua parmesaania
  • vastajauhettua mustapippuria
  • 20 minuuttia sekoitellen ja lisää tarpeen mukaan kuumaa vettä, kunnes kasvikset ovat rapsakoita. Lisää joukkoon murskattu lihaliemikuutio ja kun neste on haihtunut, sekoita joukkoon riisi. Kypsennä koko ajan sekoittaen ja vettä lisäten kunnes riisi on pehmeää. Nosta kasari liedeltä ja sekoita risoton joukkoon voi ja juusto. Mausta musrtapippurilla ja vie tarjolle.

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.