Nyt on pakko myöntää, että lihoissa on todellakin eroa. Yleensä ei nautaa tule juuri ostettua, mutta kun lähikaupassa oli tarjolla kunnon Herefordin rotukarjan lihaa, niin pakkohan sitä oli ostaa
"Risotto" tai jauheliha-riisipata, tässä on kaikki hyvät ja helpot aineet sekaisin. Alunperin minulla ei ollut tarkoitus julkaista tätä "risotto"-reseptiä blogissa, mutta kokkailukuvani Instagramissa ja Facebookissa herätti sen verran huomiota, että päätin jakaa ohjeen
Syksyn tullessa tekee mieli käpertyä peiton alle ja ihan vaan olla. Kesällä tulee viiletettyä ties missä, mut syksyllä kroppa ja mieli oikein huutaa lepoa ja rauhaa
Mulle jäi kouluajoilta pieni kammo kurpitsoihin. Meillä oli niitä keltaisia kökkäreitä joka hemmetin salaatin joukossa enkä pitänyt niiden mausta laisinkaan
Ehkäpä sienirisotto on risottojen parhaimmistoa. Tuli taas todettua miten hyvää risotto voikin olla. Lisää risottoon loppuvaiheessa sienisipuliseos sekoittaen
Tuotetta koskevat mielipiteet ovat omiani. Keittiövälineiden ja astioiden verkkokauppa Kitchen Time kutsui minut osallistumaan kampanjaansa, jossa tehtävänä oli suunnitella syksyinen resepti teemalla "Loskasään lämmittäjä"
sienirisotto. Hauduta risottoa miedolla lämmöllä, sekoita välillä ja lisää tarvittaessa nestettä. Halutessasi voit kiehauttaa mausteliemen kerman kanssa kastikkeeksi
Mies sai työpaikailta "joululahjaksi" kilon köntin parmesaanijuustoa italiasta, joten se piti tuhota ja mielessäni oli ollutkin että joku risotto tälläviikolla tehdään
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.