. Jos otsikosta voi jotain päätellä niin blogini on mukana Cono Sur reseptikisassa jossa oli ideana rakentaa joko puna-tai valkoviinin ympärille alkuruoka,pääruoka tai suolainen leivos/piirakka
Joskus jätän käärötortuksi/käärötorttukakukais ja jokainen leikkaa haluamansa kokoisen palan. Koko Suomi leipoo ohjelmassa tehtiin eräässä jaksossa teknisenä tehtävänä hasselpähkinälle maistuvia budabest-leivoksia
Jos haluat kotiin palan Turkkia, valmista kotiisi helppo mezeiden eli alkupalojen täytteinen ilta. Blogissani on useita meze-ohjeita reseptit-tunnisteen alla
Jääkaapissa oli reservissä rommirusinarahka ja hain jotain kivaa reseptiä, johon sen voisi käyttää. Glögikakun reseptiä muunnellen tein rommirusinarahkakakun, paino sanalla rommi
Takana oli yö lastenvahteina ja työn täytteinen lauantaipäivä. Ensimmäisen version täyte oli ehkä hieman liian juuston täytteinen ja niinpä tein illalislauantain jälkeisenä maanantaina uuden version, jossa vähensin juuston määrää ja vastaavasti lisäsin pinaatin määrää
rommirusinarahkaa. -vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää rommirusinarahka (Valiolta ainakin löytyy). Moiks. Niin vain tänäkin vuonna oli pakko testata jouluisia herkkuja, vaikkemme edes tapojemme mukaisesti pidä kahvittelua sukulaisille
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.