170-180 asteiseksi
Kokeile öljyn kuumuutta lämpömittarilla tai vaalealla leipäpalalla. Rasva on sopivan kuumaa, kun leipä ruskistuu kauniisti puolessa minuutissa
on aika tarttua kauhaan ja valmistaa gluteeniton (ja viljaton). isompaan vuokaan (esimerkiksi 28cm), niin kannattaa tehdä pohja. 1rkl (kirkastettua). 1rkl (kirkastettua)
(4kpl). kahdelle leivinpaperoidulle uunipellille ohuiksi pyöreiksi letuiksi (4kpl) ja. Kukkakaalista tehdyistä leivistä ja piirakkapohjista kohistiin paljon viime vuonna
) Muffinssien koostumuksesta ei tullut ihan samanlaista kuin tavallisissa muffinsseissa, mutta ottaen huomioon ettei näissä ole käytetty kananmunaa ollenkaan, niin olen itse ainakin näihin tyytyväinen
½ annosta piparkakun makuista Digestive-keksientaikinaa (tai valmiita piparkakkuja + rasvaa). 1 iso avokado (irtomyyntiavokado). 1dl erytritolia (tai 1,25dl sokeria ja jätä stevia silloin pois)
(. ). (. ). (. ). N. e. l. j. ä. -. v. u. o. t. i. a. n. y. ö. s. d. m. p. k. K. r. h. R. G. V. ,. M. 4. 3. S. L. 2. 5. 0. g. T. P. O. '. d l. t l. m i
MAIDOTON, MUNATON JA. Vaniljakastike on klassinen tarjottava makeiden piirakoiden. kanssa. Perinteiseen kotitekoiseen kastikkeeseen tosin tulee maitoa, sokeria,
Mansikka-marenkikakku (Brita-kakku). Pojan synttäreille piti keksiä myös jotain maidotonta ja gluteenitonta tarjottavaa, joten tämä ihana mansikka-britan ohje osui tähän todella hyvin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.