Rosetteja & tippaleipiä ( maidoton )
Mamman leivontanurkka
Mamman leivontanurkka
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 2 tl sokeria
  • 1 tl vanilliinisokeria
  • 0.5 tl suolaa
  • 1.5 dl kaurajuomaa
  • 1 tl raastettua sitruunankuorta
  • 2 dl vehnäjauhoja
  • 5 dl öljyä
  • tomusokeria
  • 170-180 asteiseksi Kokeile öljyn kuumuutta lämpömittarilla tai vaalealla leipäpalalla. Rasva on sopivan kuumaa, kun leipä ruskistuu kauniisti puolessa minuutissa
  • 3 kananmunaa
  • 1½ dl kaurajuomaa

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.