E. i. l. e. n. v. t. s. ä. y. p. J. u. h. a. k. o. m. r. ,. j. ). N. (. C. -. d. R. 8. 1. 0. +. ". ö. P. H. L. b. g. 6. 3. S. I. M. 2. 7. 5. O. V. k g. d l
Routapaisti on helppo, vaikkakin aikaavievä, valmistaa. Yleensä routapaistit ovat 1,5 - 3 kiloisia, minä laitoin siis 80 asteiseen uuniin hieman pienemmän paistin
1. Kiehauta makuliemen aineet keskenään. Anna kylmetä yön yli paistin muhiessa uunissa. 2. Laita jäinen paisti uuniritilälle, aseta alle uunivuoka ja nosta 75-asteiseen uuniin ilman mausteita
Sillä voi maustaa myös suolaliemen routapaistille. Routapaistihan on nimensä mukaisesti jäinen paisti, joka kysennetään miedolla lämmöllä ja sen jälkeen maustetaan ja suolataan liemellä
Helppoja ohjeita lisää, nämä onnistuu varmasti jokaiselta ja mikäli hevosenliha ei miellytä tai sitä ei ole saatavilla, voi käyttää ihan hyvin hirvenlihaa/sikanautaa ym
Tässä tulee ohje joulukuun tavis-illallisilla tarjoamaani routapaistiin. )Routapaisti (n. Kylmä kastike routapaistille Sekoita 1 prk kermaviiliä ja 1 prk smetanaa
Viikonloppuna raksalle avuksi saapuneille talkoolaisille tarjoiltiin Poron routapaistia. Kuvaa en siinä tohinassa ehtinyt ottaa, joten kuva on Poron routapaisti versio 1
Itsenäisyyspäivän pääruoka oli tämä Routapaisti,tai jääpaisti,kuten tätä myös kutsutaan. Ja Routapaistihan tehdään nimenomaan,niin,että jäinen paisti laitetaan suoraan uuniin,mietoon lämpöön kypsymään
Päätin, että nyt kokeillaan routapaistia, jonka valmistamista olen suunnitellut jo pitkään. Routapaisti vaatii pitkän valmisteluajan, joten ensimmäisenä iltana nautimme fondueherkkuja
Routapaisti, paleobéarnaise ja juuresmuussi. Hyvää alkanutta elokuuta kaikille. ). Näin kesäevakkona poissa omasta keittiöstä reseptit ovat jääneet vähän vähemmälle (ulkonasyömis- ja sosiaalipostaukset ovat sen sijaan yleistyneet), mutta nyt on jaettavaa keittiön puolelta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.