Kaalilla on pitkä historia ruoka- ja lääkekasvinakin. Onneksi löytyy ihmisiä ketkä osaavat valmistaa perinteistä suomalaista perinneruokaa oikein ja huolella sekä ymmärtävät mistä ruoan maku ja koostumus syntyvät
Uimarimme voisi elää meren tarjoamilla herkuilla. Koska täällä kotimaassamme nuo tuoreet katkaravut ja mustekalat ovat harvinaista herkkua päätin sentään hemmotella näin uuden vuoden kunniaksi edes hieman saman tyylisellä ruoalla, eli keitin katkarapukeittoa
-. -. -. J. o. i. l. a. k. n. t. ä. m. e. d. s. v. y. p. h. M. ). j. u. r. g. ö. ,. K. 2. /. 3. S. I. L. T. N. P. E. 8. O. 0. 4. 1. 6. V. A. 5. d l. t l
Parhaan Muhjun valmistat Rosamunda -lajikkeesta. mahdottoman hyvää grillilihan tai -kalan kanssa. -Kaikki aineet sekoitetaan ja jauhoja lisätään sopivasti, niin että taikina ei ole liian tanakkaa
-. -. -. -. -. H. e. l. s. i. n. g. m. t. a. p. u. K. r. k. o. d. j. v. R. f. ä. ,. 4. 0. h. P. z. 1. 9. 7. S. y. ö. N. J. E. (. ). b. À. c. 5. O. Y. M. A. L. T
Paahtopaistisalaatti kahdelle½ kerää jäävuorisalaattia1 sipuli2 tomaattia 10 cm kurkkua100-200 g paahtopaistiaHunajavinaigrette. 1 rkl vadelmaviinietikkaa2 rkl hyvää oliiviöljyä1 tl hunajaa1 tl Dijonsinappiaripaus suolaa mustaa pippuriaPese kurkku, tomaatti ja huuhtele salaatti huolella ja anna niiden valua kuivaksi lävikössä
Raaka-aineissa on nyt runsauden pula. (Käyttämässäni valmiissa Pekka Nikkilän lettujauhoissa on sekä ruis-, ohra-, että vehnäjauhoja) Mausta suolalla ja pippurilla
Mozzarella-salamitäyte. Valmista mozzarella-salamitäyte eli pilko mozzarella ja salami pieneksi. Levitä pestotahnaa ja tämän päälle mozzarella-salamitäytettä
-. -. -. -. -. -. -. -. J. o. s. t. a. i. n. y. ä. v. l. e. p. k. m. u. j. h. E. r. ,. K. ö. d. I. f. S. N. c. A. O. M. 6. 0. L. (. 4. ). 1. /. 2. g. 3. P. H. V. T. k p. c m. t l. r k
Kyseessä on Rouva Kasvis -blogissa alunperin julkaistu Lämmin kukkakaali-hernesalaatti. -Heli. Turha kai siis sanoakaan, että olin onnesta soikeana, kun suosikkireseptini oli päässyt mukaan myös Rouva Kasviksen eli Pirjo Toikkasen tänä syksynä julkaisemaan keittokirjaan Rouva Kasviksen parhaat
Kylmien pimeiden päivien ankeus sai mut kaipaamaan aurinkoa myös sinne lautaselle ja koska edelleen on todella hyvä aika hankkia kaupasta maukkaita kurpitsoja on kupritsa pääraaka-aineena myös tässä lounaaksi tehdyssä sosekeitossa
Sushi on tunnetuin japanilainen ruoka Japanin ulkopuolella ja se on viime aikoina saanut enenevässä määrin ystäviä myös Suomessa tai ainakin sushi paikkoja on syntynyt runsaasti ympäri kaupunkia
6-7 dl vettä (riippuen kuinka paksua keittoa haluaa). Related PostsPinaattiletut / lauantain lounasPunaaMunakoisolasagneOma mysliLämmin ruusukaali-tofu -salaattiPäivän punaiset ja soijabolognese 6-7 dl vettä (riippuen kuinka paksua keittoa haluaa)
Juustoinen pinaattikeitto kananmunan keraYhteishyvän Ruoka-lehdessä oli pinaattikeiton resepti. Päätimme kokeilla reseptiä, kun näitä hellepäiviä on riittänyt eikä kovin raskas ruoka ole oikein maittanut
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.