Rucolaleipää ja fetajuustoa
Päiväni Murmelina
Päiväni Murmelina
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 250 asteisessa uunissa
  • 150 asteeseen ja paistetaan vielä n
  • 10-15 minuuttia Rucolaleipää ja fetajuustoa
  •  
  • Patonkitaikina
  • 1 pss kuivahiivaa
  • 2 tl (ruusu) suolaa
  • 1 rkl (luomu) hunajaa
  • 6 dl haaleaa vettä
  • 1 1/2 dl (luomu) kaurahiutaleita
  • 1 dl (luomu) spelthiutaleita (voi käyttää myös pelkkiä kaurahiutaleita)
  • 9-10 dl (luomu) vehnäjauhoja

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.