Rucolapestosarvet
Jauhoputti ja Luumusuu
Jauhoputti ja Luumusuu
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 1 ruukku tuoretta basilikaa
  • 4 dl extra virgin oliiviöljyä
  • 125 g parmesaania raastettuna
  • 1 dl
  • 1,5 kpl
  • 2 - 3 kpl valkosipulinkynsiä
  • 100 g pekaanipähkinöitä
  • 1,5 tl
  • 16 - 24 kpl
  • 50 g hiivaa
  • 3 dl vettä
  • 50 g voita
  • 2 tl sokeria
  • 1 tl suolaa
  • 10 - 11 dl hiivaleipäjauhoja
  • 100 g voita
  • 225 asteessa noin
  • 15 min
  • 100 g pekonia
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 2 prk (a 240g) paseerattua tomaattia (tai tomaattimurskaa sauvasekoittimella hienonnettuna)+1/2 tölkkiä vettä 1/2 rkl sokeria

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.