Pakastimessa oli jemmassa aiemmista Pulled Chicken-kokkailuista yhteensä vajaa puoli litraa talteenotettuja kanan paistoliemiä, joten hyödynsin ne tässä
Olen pääsääntöisesti käyttänyt murskattua puolukkaa ja makeuttanut sen, mutta nyt keitin hillon. Puolukkahillo maistuu upeasti kaalilaatikon ja useiden muidenkin perinteisten ruokien kera kuten jauhemaksapihvit
Töistä lähdettyäni tuntui, että hyvä kun jaksan kotiin kävellä. Väsytti aika vietävän paljon, mutta tossa kun hetken puuhastelin keittiön puolella kokkailujen ja tyhjennä- ja täytä tiskokone juttujen kanssa niin virtaahan taas riittää
kananmunaa voiteluun (Suosittelen vedellä tai maidolla voitelemista). Kylläpäs tulikin ihan oikean makuiset ja todella hyvät hampurilaissämpylät uusimman Kotivinkin ohjeella
Jukolan Juuston cheddaria pirusti kastikkeeseen ja hieman vähemmän chili cheddaria pintaan. Peruslasagneen tarvitaan jauhelihaa, kunnollinen tomaatti- ja juustokastike
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.