Eräänä juhannuksen jälkeisenä päivänä keittiössä valmistui ruiskeksejä. Nämä pikkuleivät eivät ole erityisen makeita, mutta juuri sopivia jokapäiväiseen keksinnälkään
"ELÄMÄ ON NIIN LYHYT, ETTEI MEIDÄN PITÄISI KATSELLA LIIAN KAUAS NIIN TAAKSE KUIN ETEENKÄÄN PÄIN. MIETTIKÄÄ SIIS, KUINKA ONNI SAADAAN LIITETYKSI LASIIN JA LAUTASEEN
RUISKEKSIT. Pyhä Sylvi RUISKEKSIT. Paista 200-asteessa noin 7 minuuttia, kunnes ruiskeksit ovat rapeita. 2,5 dl vettä1 tl suolaa50 g voita1 dl vehnäjauhojaloput ruisjauhoja (noin 3 dl)Sekoita jauhot ja suola kulhossa
Tänä(kin) jouluna halusin koostaa juustolautasen kotimaisista juustoista ja lisukkeista. Oikeastaan ainoa hankaluus oli löytää varmasti kotimaisia suolakeksejä, tuntuu että kotimaisetkin merkit tekevät keksinsä ties missä, eikä jauhojenkaan alkuperästä ole varmuutta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.