Ruissipsit kannattaa kuorruttaa vasta juuri ennen tarjoilua, jotta ruissipsi pysyy rapeana. Täyte on tehty muokkaamalla Pullahiiren kinkkuvoileipäkakun kinkkutäytettä
Alkuperäisessä ohjeessa oli lisukkeena kinkkutäyte, mutta minulle tuli perunavohveleista heti mielleyhtymä uuniperunoihin, joista tykkään nimenomaan lohitäytteellä
Viime tiistaina mieheni nimipäiviä juhliessamme ajattelin, että makean kakun seuraksi tarvii saada jotain suolasta enkä jaksanut käydä leipomaan voileipäkakkua
Itävä valkosipuli on tylsä juttu, sillä sen maku on karvas. Itämisen voit estää panemalla kuoritut kynnet lasipurkkiin oliiviöljyn sekaan jääkaappiin tai muovipussiin ja pakastimeen
Ruissipsit ja poro- ja kinkkutäyte. Syö heti, että ruissipsit pysyvät rapeina. Hyvää Uutta Vuotta. Tänä vuonna olikin ihan erilailla aikaa valmistautua Joulun tuloon kuin viime vuonna remontin keskellä
Synttäritarjoiluista mulla jäi kutkuttaan takaraivoon ihanat ruissipsit tuorejuustotahnalla. Istuttiin meillä muutaman kaverin kanssa perjantaina iltaa, kun oltiin päästy synttäreitten ja kauppareissun jäljiltä kotiin
"Alustana" näihin voi toki käyttää vaikka ruissipsejä, mutta silloin ne kannattaa syödä välittömästi, sillä ruissipsit kostuvat ja pehmenevät todella nopeasti
Tämä on muuten tosi hyvä ja helppo suolainen tarjottava. Olen tehnyt tätä jo useamman kerran juhliin. Ja poikkeavaa mukavasti, siitä suolaisesta piirakka tarjonnasta
Tuulihatturulla lohitäytteellätaikina. Pirkka-lehdestä löysin tämän aivan ihanalta kuulostavan ohjeen. Eikä pelkästään kuulostanut vaan myös maistui todella herkulliselle
Tuulihatuista sanotaan aina, että ne ne vasta on vaikea tehdä. Ajattelin siis testata asiaa ihan ensimmäisen kerran, ja hyvin upposi ainakin meidän perheelle
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.