ruisvuoka
Viva ciabatta!
Viva ciabatta!
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 70 g vettä, 70 g jauhoja ja 60 g juurta. Seuraavana päivänä kannattaa laittaa vähän hiivaa taikinaan jos ei luota juureensa tai sellasta ei ole. Se miten opastetaan monissa ohjeissa että pitää lisätä vanhaa hapanleipää hapantamaan juurta ei kai oikeasti toimi, leipähän on paistettu ja basillit kuolleet. Oman juuren tein sekottamalla jauhoja ja vettä ja vähän vanhaa vehnäjuurta sitte vain ruokin juurta jokusen päivän kunnes se näytti eloisalta ja hilpeältä.
  • ruisleipä
  • 100 g ruisjauhoja
  • 100 g vettä
  • 100 g ruisjauhoja, 120 jos taikina on todella löysä.
  • 100 g vettä
  • 20 g auringonkukan siemeniä
  • 4 g suolaa
  • (vähän hiivaa)

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.