Rukiinen rahkavoitaikina. Täytteen valkoiset ainekset on muokattavissa hyvin monenmoisiksi esim jos haluaa käyttää koko tuorejuustopurkillisen (=200g), voi kermaviilistä tms vähentää hieman. 32x33 cm). 250 g voita. 250 g maitorahkaa. 5 dl juustoraastetta täytteeseen + vielä noin 2 dl päälle. 3 säilykerpersikan puolikasta (tai 2 julmetun isoa puoliskoa. Jaa taikina pieniin osiin pellille leivinpaperin päälle, ripsauta jauhoja palasten päälle ja painele taikina käsin pellin kokoiseksi levyksi, nosta myös tasaiset (noin 2 cm korkuiset )reunat, ettei päällys pääse valumaan pohjalle, eikä piirakka näin ollen paistuisi pohjalta kunnolla. Paista piirakka 200 steisessa uunissa noin ½ tuntia. 250 g voita. 250 g maitorahkaa. 2 dl
38 x 25 cm uunipellille, koosta riippuen n. 24-30 palaa. 1/2 annosta rahka-voitaikinaa (osa vehnäjauhoista korvasin graham- ja ruisjauhoilla). 125 g voimakasta Koskenlaskijaa pieniksi kuutioiksi pilkottuna. Paista piirakkaa uunin alatasolla 200 asteessa n. 24-30 palaa. 1/2 annosta. 125 g voimakasta Koskenlaskijaa pieniksi kuutioiksi pilkottuna
tässä teille kuitenkin kinkkupiirakkaa ja tulevissa postauksissa muutama muu tarjolla ollut syötävä. - 200g voita (huoneenlämpöisenä). - 250g kinkkusuikaleita. - 2 kananmunaa. - 2 dl juustoraastetta. - Paista 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. 200g voita. 250g kinkkusuikaleita. 2 kananmunaa. 2 dl juustoraastetta. 200-asteisessa uunissa noin
Kinkkupiirakka24cm. 2 dl vehnäjauhoja. 200 g saunapalvikinkkua. 2 dl juustoraastetta. 2 kananmunaa. Nypi pohjan ainekset yhteen taikinaksi ja painele 24cm irtopohjavuoan pohjalle ja nosta taikinaa myös hieman reunoille. Kaada seos piirakan päälle ja paista 200 asteessa 35-40 minuuttia. 2 dl vehnäjauhoja. 200 g saunapalvikinkkua. 2 dl juustoraastetta. 2 kananmunaa
2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. M. o. i. R. a. k. s. t. n. r. u. j. h. p. -. z. ,. m. ä. e. l. v. S. D. L. y. d. T. ö. ). (. P. x. 6. c. 5. 0. g. 3. 1. /. K. 4. u l. c m. d l. t l
2. 2. 2. 2. 2. N. a. m. i. n. s. k. h. e. r. u. l. t. ä. p. o. T. y. v. ,. j. d. O. ö. K. H. P. J. -. A. 5. 0. (. ). g. 1. S. L. Ä. Y. E. 4. 3. z. d l. t l
Näistä tuli nyt tehtyä isoja versioita joten taikina riitti 12 kappaleeseen. 25 g hiivaa. 2 rkl öljyä. 1 pss (230 g) Poutun savusuikaleita. - Aseta piirakat leivinpaperoidulle uunipellille ja anna niiden kohota liinan alla noin 20 minuuttia. - Laita uuni kuumenemaan 250 asteeseen. - Paista piirakat uunin keskitasolla 10-12 minuuttia. Uunituoreita kinkkupiirakoita 25 g hiivaa. 2 rkl öljyä. 1 pss (230 g) Poutun savusuikaleita
2 tl kuivahiivaa. Anna leivät kohota vielä 20 min peitettynä. 3 litrainen pata (tai kattila) ja laita se esilämpenemään uuniin noin 15 min 225 asteeseen uunin keskitasolle. Paista leipää padan kansi kiinni noin 30 minuuttia, jonka jälkeen ota kansi pois ja paista leipää vielä 20 min uunin keskitasolla. 2 tl kuivahiivaa
2,5 dl vehnäjauhoja. 1 pss (250 g) savukinkkusuikaleita. 2,5 dl juustoraastetta. Paista 200 asteisessa uunissa pohjaa 10 minuuttia. Lisää lopuksi juustoraaste, Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia, kunnes pinta on kauniin ruskea. 2,5 dl vehnäjauhoja. 250 g
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.