Kuutioi kuoritut perunat sekä artisokanpohjatja paista ne erikseen voissa. Leikkaa tomaatit paksuiksi viipaleiksi, kääntele jauhoissa, suolaa ja pippuroi ja paista kuumassa öljyssä
) Sen takia blogissa onkin ollut nyt paljon rukiisia javiljaisia reseptejä. ) Tämä piirakka oli todella maukasta, vaikka ohjeessa ei ollut yhtään vehnäjauhoja, piirakka ei silti ollut liian rukiinen, sihtiruisjauhojen ansiosta
Niinpä käytin kalapuikkoihin (MSC-sertifioitua) punakampelaa. En ole koskaan ollut innokas leivittäjä, mutta pakko myöntää, että toisinaan olen gluteenittomassa elämässäni ikävöinyt japanilaisiapankojauhojaja niiden aikaansaamaa rapeaa paistopintaa
rukiista makua. ja olen monesti sanonutkin, että jos pitäisi tarjota ulkomaisille vieraille. Rukiinen pohja sopii täydellisesti mustikkaan ja voimakkaan
Tällä ohjeella tehtyä rukiista kinkkupiirakkaa saisin tehä meille vaikka joka viikko. Toki jos ei tykkää ruisversiosta, voi pohjaan laittaa vain vehnäjauhoja
Ne kun tuovat mukavaa rukiista makua. Perjantai on yleensä ollut blogin herkkupäivä, mutta onhan nyt sentään vasta tammikuun alku – ja ne uudenvuodenlupaukset (terveellisempi tulevaisuus)
Kampelaa kun ei taida Valkjärvestä nousta. Gourmetkerholaisten huhtikuun tapahtuma oli luomu- ja lähiruokaan erikoistuneen MakuMaku -verkkokaupan järjestämä kalankäsittelykurssi
Olen jokunen vuosi sitten valmistanut rukiista sillitorttua, mutta tämä on parannettu versio. Jos tuli, voisi tuon lupauksen lunastaa metjessillitortulla ja oluella
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.