Runebergin torttu kookostwistillä
Hellan ja viinilasin välissä
Hellan ja viinilasin välissä
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Taikina
  • 200 g voita
  • 2 dl muscovadosokeria
  • 1/2 dl appelsiinin mehua
  • 2 kpl kananmunaa
  • 2,5 dl seosta (sekoitus gluteenittomia Marie-keksejä ja gluteenittomia korppujauhoja)
  • 1,75 dl paahdettuja makeuttamattomia kookoslastuja (ainakin Urtekremilta löytyy)
  • 2 dl gluteenitonta jauhoseosta (Viljatuote, vaalea gluteeniton) tai vehnäjauhoa (gluteenillinen)
  • 1 tl leivinjauhetta
  • Kakun sisään
  • 2 dl vadelmamarmeladia (paistonkestävää)

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.