T. ä. y. d. e. l. i. s. n. r. p. t. ö. m. o. a. v. j. u. P. h. R. b. g. k. -. ). S. 6. ,. ". (. 1. 8. 0. 2. V. K. ½. 3. –. J. L. M. f. N. E. 5. 4. A. k p. d l. t l. m i
P. y. ö. r. s. i. n. p. ä. t. k. e. o. l. a. m. R. u. b. g. j. V. h. d. ,. v. T. M. G. f. H. J. S. N. 1. 2. K. c. A. 0. 5. /. F. x. L. (. ). O. d l. t l
Runeberginpäivä lähestyy jo kovaa vauhtia ja sen jälkeen onkin jo laskiaispullien vuoro, nam. Paistoin Runebergin tortut tällä kertaa minimuffinssipellissä, jolloin leivoksista tuli pieniä yhden suupalan kokoisia herkkuja
Toimiiko Runebergintortun massa samalla tavalla kuin tavallinenkin Ruunarimassa. Pursota jokaisen tortun pinnalle massapussilla ensin vadelmahilloa ja sen jälkeen tasainen rengas pomadaa
lusikalla tai pullasudilla tortun pinnalle. Runebergin tortut ovat ihan mun lempileivoksia ja tässä nyt aiemmista resepteistäni poiketen aika perinteinen ohje
R. u. n. e. b. r. g. i. t. o. k. l. v. a. y. h. m. p. s. N. ä. j. P. ö. O. d. ,. M. S. T. V. c. Y. L. J. I. E. (. 6. ). 1. 5. f. 0. 2. 3. K. 4. -. 7. A. d l. t l
Hyvää Runebergin päivää. 40 g manteleita120 g voita paloina80 g sokeria60 g fariini- tai muscovadosokeria2 munaa165 g vehnäjauhoja20 g kauraleseitä2 tl leivinjauhetta150 g créme fraíche120 g vadelmahilloaKostutus
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.