Runebergin tortut tai -kakku (10 annosta)
Hyvä Suomi-ruoka  -  arkeen ja juhlaan
Hyvä Suomi-ruoka - arkeen ja juhlaan
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 1 muna 1 dl sokeria
  • 1 dl kermaa
  • 1 dl rouhittuja manteleita
  • 125 g sulatettua margariinia
  • 2 dl korppujauhoja
  • 1 1/2 dl (tummia) vehnäjauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  •  
  • päälle
  • vadelmarnarmeladia
  • 1 dl tomusokeria
  • 1/2-1 rkl vettä
  • 150 g leivontamargariinia
  • 1 1/2 dl sokeria
  • 2 kananmunaa 1 1/2 dl vehnäjauhoja
  • 1 dl piparinmuruja tai muita pikkuleipiä
  • 1 dl mantelijauhetta
  • 1 1/2 leivinjauhetta
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 3/4 dl maitoa
  • 2-3 tippaa karvasmanteliaromia

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.