M. e. i. d. ä. n. p. r. h. s. o. t. a. y. ö. j. u. b. g. k. v. N. m. ,. l. R. L. (. ). K. T. H. U. O. P. 1. 8. -. 2. f. J. 0. 4. S. E. B. G. I. A. +. /. 5. 3. 7. V. 9. 6. d l. t l
70 g voita tai margariiniaTäyte. 70 g voita tai margariinia. Hiihtoloman kunniaksi kävin läpi reseptejä julkaisemattomia reseptejä ja tässä niistä yksi
½dl erytritolia tai sokeria ruokavaliosta riippuen. palmuöljyä, voita tai kookosöljyä sulatettuna. Valmista pohja sekoittamalla kaikki aineet keskenään ja painele taikina
Taikina. Taikina. Sekoita aineet tasaiseksi taikinaksi ja jaa taikina 11 osaan. Laita kaullittu taikina leivinpaperille ja paista se uunissa 175 asteessa noin 10-13 minuuttia kunnes se ruskettuu vähän
N. y. t. o. n. j. k. u. h. e. r. v. a. i. d. ä. l. m. p. -. ". T. s. ,. K. Y. ). O. g. 5. 0. 3. (. 1. /. 2. H. ö. M. V. S. P. L. ∅. c. °. C. A. I. +. / l. r k. d l. t l. c m. m i
Paista pohja voidellussa ja jauhotetussa kakkuvuuassa, tai reunavuoan avulla pellillä. Sivele kreemi kakun pintaan ennen sokerimassaa/marsipaania Laita ensiksi keltaisesta massasta kaulittu suikale kakun päälle Lisää sivuille vihreät suikaleet
Olen tykännyt tehdä voileipäkakut yleensä hyydytettyyn muotoon helppoutensa vuoksi. Kakuista saa myös helposti näyttäviä Nyt oli vuorossa voileipäkakku savuporosta, josta tulikin oikein hyvää
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.