Asettele silikoniseen ”runeberg”- vuokaan siten, että vuoka täyttyy noin puolilleen. Lisää voi-sokerivaahtoon lusikalla sekoittaen vuorotellen jauhoseos ja kuohukerma
Omaani tuli pienoinen muutos ainakin hillon paistamisen sekä manteliliköörin muodossa - mun mielestä hilloa pittää olla tortun sisälle asti ja mantelin maistua kunnolla
Niinpä tässä muutamia päiviä sitten laskiais-wrapeista hiukan innostuneena ajattelin pyöräyttää Runebergin rullalle josta jokainen saisi leikata sen mieluisan kokoisen palan itselleen
-. -. -. -. -. -. -. -. E. t. s. i. k. ö. j. o. u. l. r. e. a. ,. v. ä. p. n. g. N. m. y. d. h. ). O. R. c. K. T. ´. /. S. Y. Ö. Ä. V. J. U. L. (. 3. 4. x. 2. 0. 6. 1. =. 5. P. M. X. A. C
Hän oli suomenruotsalainen kirjailija ja runoilija, jota pidetään kansallisrunoilijanamme. He was a Swedish-speaking Finn, a writer and a poet who is usually regarded as the national poet of Finland
Herkulliset laskiaispullat nautitaan heti seuraavana Runebergin torttujen jälkeen näin alkuvuodesta. Kermavaahto pysyy paremmin jämäkkänä, kun lisää siihen 2-3 rkl vaniljakreemijauhetta, silloin ei myöskään tarvitse lisätä sokeria. 1(-2)tl suolaa. 2-3 rkl kardemummaa. 2 tl vaniljasokeria1(-2) kananmunaa. täytteeksi 2-3 dl kuohukermaa (sokeria tai vaniljakreemijauhetta). 1(-2)tl suolaa. 2-3 rkl kardemummaa. 1(-2) kananmunaa
Kannattaa siis olla tarkkana, kun kidesokeria korvaa tomusokerilla ^^ Määrä meni ihan mutu-tuntumalla ja sitä tarvitsee seuraavalla kerralla hieman tutkia tarkemmin
Niitä ovat Urtekramin maissihiutaleet ja Virtasalmen Viljatuotteen Riisi & maissi-aamiaishiutaleet. Laita ilmatiiviin rasian pohjalle voi- tai leivinpaperia ja laita munat sinne
Usein runebergintorttujen kotiversiot jäävät toiseksi kauppojen upeille yksilöille. Lopuksi koristele runebergintortut hillolla sekä tomusokerista ja vedestä sekoitetulla kuorrutteella
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.