200 g ruohosipulituorejuustoa. 200 g ruohosipulituorejuustoa. Taisi olla työkavereilla mua aika kova ikävä, kun heti töihin päästyäni mulle iskettiin pussillinen aineksia käteen, josta piti kuulemma loihtia kinkkupiirakkaa
200 g ruohosipulituorejuustoa. 200 g ruohosipulituorejuustoa. Meillä on ollut usein tapana tehdä viikonloppuilloiksi kylmäsavulohitahnaa ja syödä sitä ruisnappien kanssa
200 g ruohosipulituorejuustoa. Heips. Olen ollut huono käyttämään jauhelihaa pitsoissa tai piirakoissa. Nykyään silti joskus saatan jauhelihapitsan pyöräyttää
400 g ruohosipulituorejuustoa. 400 g ruohosipulituorejuustoa. Viime viikonloppuna oli tuttavani häät. Sain suuren kunnian tehdä sinne kaikki tarjoilut (paitsi riisipiirakat, munavoi ja piirakoiden kaveriksi lohta, tulivat morsiamen vanhemmilta)
100 g ruohosipulituorejuustoa. 100 g ruohosipulituorejuustoa. Tuulihatut ovat klassisia juhlaleivonnaisia, jotka voi tehdä niin makeana kuin suolaisena versiona
voileipäkakkurulla tonnikalasta, munasta ja ruohosipulituorejuustosta. Päälle pursottelin kiehkuroita ruohosipulituorejuuston ja creme fraichen seoksesta
ruohosipulituorejuustoa. ruohosipulituorejuustoa. Tämä kuva on viime vuodelta siskontytön ristiäisistä. Ristiäiset olivat joulukuussa ja siksi koristeissa oli jouluisia juttuja
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.