Meidän perheen miesväki tykkäsi todella tästä piirakasta, ainoastaan veljeni ei tätä valitettavasti ollut maistelemassa, mutta onpahan hyvä syy tehdä tätä pian uudelleen, kun hän tänne Etelä-Suomeen ennättää
Jumalaista herkkua on tullut syötyä niin Lontoossa, Saksassa, Saksassa Kölnissä, Espanjassa ja moneen kertaan, Kanadassa ja niin monessa muussa paikassa täällä kotimaassa kuin ulkomaillakin
Olin kevätreissulla Lontoossa viikko ennen pääsiäistä. Sunnuntaina 13. päivä lähdimme aamupalan jälkeen hotellilta suunnistamaan kohti Islingtonia, koska Lontoossa juostiin maraton emmekä halunneet ihmisjoukkojen keskelle
Vaikka kaikkia ei kasva kotimaassa niin yritetään mahdollisimman pitkälle kuitenkin. Juurekset tikuiksi ja uunin kautta piparjuuritahnaan, melko täydellistä
1. Paloittele porkkana, sipuli, purjo ja juuriselleri pieniksi paloiksi. Keitä lihoja ja kasviksia mausteiden kera vedessä kattilassa kunnes liha on mureaa
Another good thing is that you can freeze mämmi for later use – as it. 1800–1900-luvuilla mämmin nauttiminen pääsiäisenä levisi muualle Suomeen, tosin. 10. imeltymään 1 1/2–2 tunniksi. ruisjauhoja ja jatka imeltämistä 1 1/2–2 tuntia. sekoittaen 10 minuuttia. 10 dl (4 cups) rye flour. Cook the porridge for about 10 minutes while. 10
100 ml limen mehua. 100 ml limen mehua. Tämä ruoka vie suoraan vietnamilaiseen rantabaariin. Varpaat kuumaan hiekkaan ja sormet tahmeaan kastikkeeseen, suut täyteen Vietnamin makuja
Kotimaassaan hän oli aikaisemmin pitänyt myös ruokablogia, eikä tainnut olla vaikea tehtävä houkutella häntä osallistumaan ensimmäistä kertaa ravintolapäivään
Kotimaassa tuotetut tuotteet tulevat läheltä, sillä kuljetusmatkat ovat lyhyitä ja ennen kaikkea valitsemalla kotimaisia tuotteita ostopäätöksilläsi vaikutat suoraan myös työllisyyteen
Alkaa olla aika lyödä pakettiin ruokavuosi 2016. Bloggaamisesta on tullut kuluneen vuoden aikana entistäkin tärkeämpi harrastus, ja se näkyy blogissakin, vaikka yhä edelleen Viikonloppukokki on minulle puhdas harrastus
100 ml oliiviöljyä (käytin tuskin 0,5 dl). 2,5 dl vähärasvaista kreikkalaista jugurttia (10%). Liota 10 minuuttia, valuta ja purista ylimääräinen vesi pois. 100 ml oliiviöljyä (käytin tuskin 0,5 dl). 2,5 dl vähärasvaista kreikkalaista jugurttia (10%)
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.