Rusinasoppa. Toisaalta sitten rusinasoppa on ihanan makeaa ja maukasta. Usein kun olen rusinasoppaa tehnyt on se jäänyt aika mauttomaksi, mutta kyllä tuo kanelitanko ja siirappi toivat tähän hyvän vahvan maun
Mausta puuro sokerilla, suolalla, sitruunanmehulla ja sitruunan raastetulla kuorella. Jäähdytä puuro. Lisää sekaan vaahdotettu kerma ja murennettu tai raastettu marsipaani
Jälkiruuaksi syödään rusinasoppaa. Rusinasoppa. – Liian paksuja palasia toi juniori on leikannut. Mutta ei kerrota sille, tai sille tulee paha mieli ja se alkaa parkua, mutisee huru-ukko senior, Reijo Haapanen
Kuumenna vesi kiehuvaksi ja mausta se kanelilla, vaniljatangolla ja sokerilla. Anna maustua ainakin puoli tuntia hiljaa hautuen ja lisää sitten rusinat
Tänäänkin keitin riisipuuroa ja rusinasoppaa. Viime talvena koin kaamoksen ensimmäistä kertaa. Kaikki oli uutta ja outoa ja eka kaamos menikin yllättävän hyvin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.