Ruusukakku
Leipoo sukkasillaan
Leipoo sukkasillaan
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Suklaakakkupohja
  • 80 g voita
  • 2 munaa
  • 1 dl sokeria
  •  
  • Vadelmakakkupohja
  • (ainekset huoneenlämpöisinä)
  • 0,5 dl maitoa
  • 4 munanvalkuaista
  • 2 tl vaniljauutetta
  • 0,5 dl vadelmasosetta
  • 100 g voita
  •  
  • Vaniljainen kakkupohja
  • 1 muna
  • 1,5 dl sokeria
  • 1 liivatelehteä
  • 100 g maitoa
  •  
  • Vadelmamousse
  • 200 g vadelmaa
  • 1 dl hillosokeria
  • 2 liivatelehteä 1,5 dl vispikermaa
  • 100 g tuorejuustoa
  • 100 g ranskankermaa
  • 0,5 dl tomusokeria
  • 0,5 dl vaniljasokeria
  • 2 rkl vettä
  •  
  • Tumma suklaa-, vadelma- ja valkosuklaatäytteet ja kuorrutteet
  • 300 g voita
  • 2 rkl vaniljauutetta
  •  
  • Valkosuklaa- ja vadelmakuorrutteeseen lisäksi
  • 200 g valkosuklaata sulatettuna
  • 3 dl tomusokeria
  •  
  • Vadelmakuorrutteeseen lisäksi
  • 2 rkl vadelmasosetta
  • 2 rkl tomusokeria
  •  
  • Suklaakuorrutteeseen
  • 150 g tummaa suklaata sulatettuna
  • 2 dl kaakaotomusokeria
  • 2 rkl kaakaojauhetta
  •  
  • Vadelmasose vadelmaiseen kakkupohjaan, täytteeseen ja kuorrutteeseen
  • 350 g vadelmaa
  • 1,5 dl hillosokeira

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.