Sekaisin sokerista hillomaku-yhdistelmiä. Voisi luulla, että hillojen ja pikkelöityjen kasvisten valmistus on täysin turhaa touhua - mutta maistettuaan itse tehtyä raparperihilloa, tietää ettei paluuta entiseen enään ole ja on täysin koukussa täyttämään purkin toisensa jälkeen
Vatkaa muutama kierros vatkaimella aineksia sekaisin. Ohjeen olen löytänyt Pistin parastani -blogista, ja meillä tätä tehdään pitkin vuotta jäisistä mustikoista
Sekoita sulatettu suklaa mascaponen kanssa sekaisin ja lisää kermavaahtoon. Kakun pohja on tehty suklaatäytekekseistä ja pähkinöistä, täyte taloussuklaasta, mascarponesta ja kermasta ja päällinen on kuorrutettu mini vaahtokarkeilla, valkosuklaanapeilla ja cashew-pähkinöillä
Sekoita kaikki kuivat aineet kulhossa kunnolla sekaisin. Ja emme tätä reseptiä lähtisi vehnäjauhoilla tekemäänkään, sillä koostumus kärsisi siitä, eli nyt vehnä-ihmiset, siirtykää mukavuusalueen ulkopuolelle
kulhossa sekaisin. Tämä. mustikkapiirakka on erittäin mehevä ja maukas. Saat myös mustikkapiirakan. pohjaan hyvää lisämakua kun korvaat osan vehnäjauhoista
Kaada marjaseos muutamassa pienessä erässä vaniljavaahtoon, samalla sekaisin vatkaten. Tai no hyvä on, myönnettäköön, yksi virhe kakusta löytyy, nimittäin pohjan olisin halunnut digestive-kekseistä dominoiden sijaan
Vatkaa hyvin sekaisin. ja sitruuna - tuo lyömätön yhdistelmä, joka täydentää toistensa makuja. Lisää liivateliuos täytevaahtoon ja vatkaa hyvin sekaisin
Sekoita muruseoksen kuivat aineet kulhossa sekaisin. Pienet piirakat tulevat ihanan meheviä ja herkullisia omena-ansan ohjeella, mutta pellillinen pitää ehdottomasti tehdä tällä, ison rahka-murupiirakan ohjeella
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.