Puutarhan ja metsän antimet innostavat säilömään kesän makuja talteen talvella nautittavaksi. Kesällä keitetyt mehut ja hillot, sekä muut säilykkeet maistuvat talvella, ja tuovat monipuolisuutta ruokatarjontaan
Nyt näyttää olevan oikea upgreidauksien viikko. Ensin upgreidattiin porkkanakakku, sitten nachoplatter ja tänään vanha tuttu pizza margarita saa uuden itämäisen säväyksen za’atar-mausteseoksesta ja basilika korvataan korianterilla
Nyt sieniajan ollessa kukkeimmillaan, syödään meidän perheessä sieniä jos jonkinlaisessa muodossa. Osan sienistä pyrin säilömään talvenvaralle ja yksi tapa säilöä sieniä on tehdä niistä hillokkeita
Kotimaiset juurekset ovat ihan liian aliarvostettuja. Näin sadonkorjuuaikaan porkkanat, punajuuret, palsternakat ja lantut ovat parhaimmillaan, joten nyt niitä kannattaa käyttää monipuolisesti
Eilisen massiivisen jouluruokapostauksen loppukappaleissa ihan pokkana kerroin, että olihan meillä pöydässä bataattipateetakin, mutta kukaan ei tykännyt siitä
Valokuvien organisointi ja järjestely on aihe, josta minulta ollaan kyselty aiemminkin ja nyt kun mainitsin aiheen viikonlopun postauksessa, postausidea sai kannatusta, joten kirjoittelin teille ajatuksiani kuvien organisoinnista ja niiden säilytyksestä
Postaus on toteutettu yhteistyössä muiden ulkosuomalaisten bloggareiden kanssa. Reissut ruokakauppaan ovat ollee viimeisen vuoden aikana suorastaan masentavia
Tein pikkasen taikinan pullia,kun meillä syö vaan lapset ja pakkaseen ei oikeen mahdu säilömään. Ja tottahan se on ,että tuoreena ne parhaimmilta maistuvatkin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.