Saaristolaisleipäfriteerattukana ja perunamunakas
Aromipaja
Aromipaja
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 500 g kananfileitä
  • 2 kpl kananmunia
  • 2 dl korppujauhoja
  • 2 dl kuivatusta saaristolaisleivästä tehtyä korppujauhoa
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl vastajauhettua mustapippuria
  • 1 tl kuivattu persilja
  • oliiviöljyä paistamiseen
  • 6 ‒7 kpl keskikokoista perunaa
  • 1 kpl keskikokoinen sipuli
  • 6 kpl kananmunaa
  • 1 kahvikupillinen oliiviöljyä
  • suolaa
  • 1 kpl kananmunan keltuainen
  • 2-3 dl rypsiöljyä
  • ½ kpl lime
  • ½ tl suolaa
  • ½ tl valkopippuria
  • ½ tl sinappia
  • 2 kpl valkosipulinkynsiä

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.