Jokunen vuosi sitten Suomenkin tv-kanavilla pyöri Chuck's day off -kokkiohjelma. Ja ohjelmahan perustui siihen, että huippukokki halusi viettää vapaapäivänsä keittiössä kavereilleen (tai yhteistyökumppaneille) kokaten
Syksy on tullut. Jep, tosin vuodenajasta viis, hyvä ruoka on hyvää aina. Etanat on hyviä, aina. Etanoihin tein ensikertaa tuttavuutta vasta jokunen vuosi sitten
Se on varma kevään merkki kun makuaistimet alkavat vaatimaan grillattuja herkkuja. Karsinogeenien käristäminen elintarvikkeiden pintaan on ollut viimevuosina jopa korostetusti esillä, mutta samaan tahtiin on tittelöity grillimaistereita ja pieniä savustamoita on tupsahdellut mökkireittien varsille jopa runsaasti
Adventti alkoi ja joulu lähestyy jo tontunaskelin. Sen verran jo jouluttaa Koiviston perheessäkin, että ikkunoihin on laitettu jouluvalot, ulkona on isot valonauhat viritettyinä ja joulukortit on lähetetty - joululahjatkin on jo hankittuina, ei tosin vielä paketoituina
Tarkoitukseni oli tehdä stroganovia naudanlihasta, mutta naudan liha muuttuikin matkalla sianlihaksi, josta tehtiin vähän samantyylinen herkullinen pataruoka
Olen tänävuonna vakuuttunnut siitä, että paras joululahja syntyy lasipurkkiin. Koska olen armoton pinterest hullu, tässä voi toki esiintyä jotain aivopesuun viittaavaa
Leivottiin isänpäivänä lasten kanssa aivan hurjan herkullinen ja helppo suklaakakku. Kakun sai loihdittua ripeään tahtiin, juuri sellaiseen sopivaan tahtiin kun leipurimestarina toimi kuukautta vaille neljävuotias ja jaloissa pyöri viikoa vaille puolivuotias
Aina välillä olo tuntuu paremmalta, mutta jotkut asiat saa itkun ja surun ryöpsähtämään esiin. Tänään käytiin valitsemassa kukkavihko, joka sitten perjantaina lasketaan ystävämme arkulle
For English please see here. * * *. Aasialaisittain marinoituihin kanavartaisiin ja pähkinäiseen satay-kastikkeeseen tulee himo - ei siitä mihinkään pääse
Kuulutko sinä niihin ihmisiin jotka nautiskelee salaatissa kastikkeesta suunnattomasti. Minä kuulun. Minä rakastan salaatinkastikkeita, joskus laitan niin paljon kastiketta että koko salaatti peittyy
Jospa sitten alkaisi purkamaan pääsiäisen herkkuja tännekin. Useampi resepti on tiedossa ja ennen pääsiäistäkin valmistuneita juttuja on pari odottelemassa, joten lähiaikoina ei blogissa ainakaan kovin hiljaista tule olemaan
Miten minusta tuli bloggaaja. Eleltiin toukokuuta 2014 ja olin lounas-kahvilassa töissä, missä alkoivat yt-neuvottelut ja ensitunnelmat olivat hermostuttavat, että tuleekohan mullekin irtisanomislappu käteen vaiko ei
Otin vuosi takaperin tehtäväksemme kokata seuraavien kahdentoista kuukauden aikana ainakin kerran kuussa kotimaista kalaa, eri lajeja ja eri tavoin valmistettuna
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.