Sadonkorjuuleivontaa herkullisimmillaan – kesäkurpitsa-suklaakakku
Kulinaari
Kulinaari
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • SUPERMEHEVÄ KESÄKURPITSA-SUKLAAKAKKU
  • 2 kananmunaa 125 ml kasviöljyä (esim. rypsi-, avocado- tai saksanpähkinäöljyä)
  • 2 dl fariinisokeria
  • 70 ml maustamatonta luonnonjogurttia
  • 1 tl vaniljauutetta
  • 4 dl jauhoja (talkkuna- tai vehnäjauhoja tai niiden seosta)
  • 1 dl 100% kaakaojauhetta
  • 3/4 tl suolaa
  • 3/4 tl ruokasoodaa
  • 3/4 tl leivinjauhetta
  • 100 g tummaa suklaata (min. 70%)
  • 1 litra raastettua kesäkurpitsaa kuorineen (n. 1 keskikokoinen)
  •  
  • suklaaganache
  • 125 ml kuohukermaa
  • 100 g tummaa suklaata karkeasti rouhittuna
  • 2-3 kpl Brunbergin Mokkatryffelipatukoita ( 20 g)

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.