J. o. k. a. i. s. e. n. t. p. r. u. h. y. v. ä. l. m. K. ö. j. -. O. d. ,. A. S. T. I. E. P. U. L. 1. 2. ½. g. c. 3. Y. 5. N. f. 4. ¼. M. 8. b. 0. t l. d l
T. ä. n. o. s. t. i. m. e. k. p. a. r. j. l. h. ,. u. A. P. y. U. v. d. R. -. K. S. O. g. b. (. ). M. ö. V. 1. /. 2. w. f. c. W. I. '. q. C. F. x. E. B
Kaupassa oli paprikoita alle euron kilohintaan ja niitä tulikin santsattua hiukan enemmän. Paahdetuista paprikoista tuli ihanan kermainen kastike lisukkeeksi, suosittelen ehdottomasti kokeilemaan
A. u. r. i. n. k. o. s. e. p. j. a. t. h. l. /. y. F. d. '. P. L. ö. ä. v. O. m. I. H. ,. J. V. g. 3. 1. 2. K. S. M. (. ). E. w. T. f. B. c. b. z. C. D. x. q. N
Lisää joukkoon siivilöity mausteliemi ja vatkaa vispilällä voimakkaasti, kunnes kastike sakenee. Mikäli et omista haudekattilaa, varaa kaksi pientä kattilaa, joista alle jäävä on aavistuksen ylempää suurempi
V. e. h. n. ä. j. a. u. o. t. k. v. i. s. d. l. p. ,. r. m. ". P. J. y. A. H. M. E. g. B. c. -. *. O. L. N. T. I. K. S. 1. 9. 0. 2. 5. 3. ö. =. D. U. C. (. ). Y. f. R. 4. * l
stä, mutta muuttelin sitä niin, että on kai väärin sanoa kastiketta nantua-liemeksi. Ja löytyi monenlaista syötäväksi kelpaavaa (ja myös poisheitettävää
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.