Salaattitacot kikhernepyöryköillä ja ananassalsalla
Ruoka-alkemisti -blogi
Ruoka-alkemisti -blogi
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 4 annosta
  • Vegaanichorizo
  • 1 dl paahdettuja auringonkukansiemeniä
  • 2 valkosipulinkynttä 1 prk kikherneitä
  • 1 rkl omenaviinietikkaa
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 3 tl savupaprikajauhetta
  • 1 tl juustokuminaa
  • 1 tl chilijauhetta
  • 1 tl yrttisuolaa
  • 2-3 rkl vettä
  • Vegaaninen coleslaw
  • 100 g (varhais)kaalia
  • 1 iso porkkana
  • 1 dl kasvijugurttia (kaura tai soija)
  • 2 tl sinappia
  • ½ limen mehu
  • loraus oliiviöljyä
  • ripaus suolaa
  • ripaus pippuria
  • Ananassalsa
  • 3 ananasrengasta (tuoretta)
  • 1 limen kuori
  • ½ limen mehu
  • 1 iso kourallinen tuoretta minttua

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.