Salmiakki-vadelmakakku/Saltyliquoirice and raspberry cake
Cakewalk
Cakewalk
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 16-18 palaa
  •  
  • pohja
  • 200 g digestive-keksejä
  • 2 rkl Tyrkisk Peber crushia
  • 75 g voita
  •  
  • TÄYTE
  • 1. kerros
  • 0,5 dl sokeria
  • 2 kananmunaa keltuaiset ja valkuaiset eroteltuna
  • 150 g vadelmatuorejuustoa (Viola)
  • 1,5 dl vadelmahilloketta
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 1,5 dl kuohukermaa
  • 5 liivatelehteä
  • 2. kerros
  • 0,5 dl sokeria
  • 2 kananmunaa keltuaiset ja valkuaiset eroteltuna
  • 150 g vadelmatuorejuustoa (Viola)
  • 0,5 dl vadelmahilloketta
  • 1 dl salmiakkimixeriä (Haganol)
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 1,5 dl kuohukermaa
  • 5 liivatelehteä loraus mustaa, nestemäistä elintarvikeväriä sen verran, että haluttu harmaan sävy saavutetaan
  •  
  • base
  • 200 g digestive biscuits
  • 2 tbsp Tyrkisk Peber crush
  • 75 g butter
  •  
  • Raspberry compote
  • 500 g frozen raspberries
  • 1,5 dl sugar
  • layer 1
  • 0,5 dl sugar
  • 2 eggs, the yolks and the whites separated (use pasteurized if available)
  • 150 g raspberry cream cheese (Viola)
  • 1,5 dl raspberry compote
  • 2 tsp vanilla sugar
  • 1,5 dl whipping cream
  • 5 sheets of gelatin
  • layer 2
  • 0,5 dl sugar
  • 2 eggs, the yolks and the whites separated (use pasteurized if available)
  • 150 g plain cream cheese (Philadelphia)
  • 0,5 dl raspberry compote
  • 1 dl salty licorice mixer (Haganol)
  • 2 tsp vanilla sugar
  • 1,5 dl whipping cream
  • 5 sheets of gelatin
  • a good dollop or black, fluid food coloring to achieve the desired shade of grey
  •  
  • glaze
  • 2 dl raspberry juice
  • 2 dl salty licorice mixer (Haganol)
  • 5 sheets of gelatin

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.