3 tuntia
mutta mukavuudenhaluinen kun olen niin käytän usein valmiiksi karamellisoitua kondensoitua maitoa. Sekä makeutettua kondensoitua maitoa että karamellisoitua kondensoitua maitoa saa ostaa hyvin varustetuista ruokakaupoista, kannattaa kysyä neuvoa kaupasta jos ei itse löydä purnukoita. Kakun päälle kannattaa muuten ehdottomasti ripotella juurikin sormisuolaa, ei mitään tavallista pöytäsuolaa sillä rakenne ja maku on täysin erilainen. Kuten kaikissa brownie
D. u. l. c. e. d. h. i. k. n. s. t. y. o. m. a. K. v. ö. ä. r. M. 2. -. ,. 5. (. ). f. g. j. p. T. H. =. L. 3. 1. 4. 6. 0. A. J. 9. S. P. V. ) l. d l. t l
Olenkin jo tovin aikaa keitellyt itse niin kondensoidut maidot kuin DulcedeLechenkin. En ole koskaan ollut mikään iso fani purkissa olevalle valmiiksi kinuskiksi keitetylle kondensoidulle maidolle
En minä siitä silloinkaan tosin erityisemmin tykännyt, mutta sen mukana (pakko)syötettiin "niiden Afrikan nälkäänäkevien lasten" muodossa myös se päivittäinen annos yhteiskunnallista tiedostavuutta
Kikherneiden tulee olla kuorettomia. Keitetyt kikherneet pistetään astiaan joka täytetään vedellä ja sormin kieritellään kikherneitä veden alla jolloin kuoret irtoavat helposti
Tässäpä aivan ihana juustokakku kinuskikuorrutteella ja sormisuolalla ♥ En edes keksi millä sanalla tätä vois tarpeeks hyvin kuvata, lyhyessä yksinkertaisuudessaan tää oli ehkä parasta ikinä ♥
Tätä piirakkaa olen himoinnut siitä asti, kun näin sen täällä. Ihana suolaisen kinuskin ja juustokakun makuinen piirakka, joka vain paranee oltuaan päivän-pari jääkaapissa
A. n. k. a. c. o. f. i. t. ,. m. r. s. v. ä. l. ö. y. e. M. h. p. u. d. J. j. g. C. N. (. ). S. R. T. I. P. K. '. H. ’. Ä. 1. 5. 0. ½. –. -. 2. V. k g. t l
De luxe- kalapuikot Hasselbackan perunoiden ja fenkolin kanssa, ooh. Pakastimessa on ollut jonkin aikaa seitiä, jolle en ole oikein keksinyt sijoituskohdetta
Paistettu juustokakku ilman liivatetta syntyy käden käänteessä ilman monimutkaisia työvaiheita. Juustokakussa kolme elementtiä nivoutuu yhteen luodentäydellisen harmoonisen kokonaisuuden
L. e. i. v. o. t. a. n. l. h. d. u. m. r. s. 4. /. 2. 0. 1. ä. k. p. S. y. ö. j. ,. R. ". V. H. M. x. P. g. 3. f. K. (. ). c. 7. 5. -. A. O. &. ä L. d l. t l
Leikkaa myös reunojen suojaksi leivinpaperisuikaleet, jotka ulottuvat vuoan reunan korkeudelle. Jos käytössäsi ei ole lämpömittaria, tiputa nokare kinuskia kylmällä vedellä täytettyyn lasiin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.