Sandran ja Sailan syksyinen juureslounas ja salaatti
Korianteri - Aasialaista ruokaa suomalaisessa keittiössä
Korianteri - Aasialaista ruokaa suomalaisessa keittiössä
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 500 g tuoreita punajuuria (ei säilöttyjä)
  • 1 kesäkurpitsa 1 porkkana 1 palsternakka 3 tl inkivääritahnaa
  • suolaa
  • 1 kesäkurpitsa Juustoportin brändy-pahkinä -juustoa (mutta myös mikä tahansa muukin juusto käy)
  • 2 tomaattia kourallinen tuoretta pinaattia
  • 1 rkl paahdettuja kurpitsansiemeniä
  • 1 tl etikkaa
  • 1 tl seesaminsiemenöljyä
  • puolikas kurkku
  • hyppysellinen persiljaa

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.