Sano se maustein - Salaatit kolmella tapaa
Kodin Kuvalehti
Kodin Kuvalehti
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 1 keskikokoinen kesäkurpitsa
  • (1 pieni munakoiso)
  • 1 punainen paprika
  • 70 g vihreitä papuja
  • 250 g kirsikkatomaatteja
  • puolikas kurkkua
  • 2 dl saksanpähkinöitä rouhittuna
  • 1-1,5 valkosipulinkynttä hienonnettuna
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • 3 rkl valkoviinietikkaa
  • 2 rkl sitruunanmehua
  • n. 3 dl korianterin lehtiä
  • n. 2 dl mintunlehtiä
  • suolaa ja pippuria
  • n. 1,5 dl granaattiomenan siemeniä
  • 80 g chorizomakkaraa pieninä kuutioina
  • 1 keskikokoinen kesäkurpitsa
  • (1 pieni munakoiso)
  • 1 punainen paprika
  • 250 g kirsikkatomaatteja
  • 100 g vihreitä papuja
  • puolikas kurkku
  • 1 pienehkö kesäkurpitsa
  • 1 pienehkö kurkku
  • (1 porkkana )
  • 150 g kirsikkatomaatteja
  • 100 g vihreitä papuja
  • ¼ punaista paprikaa
  • ½ punasipuli
  • 1 ruukullinen (kourallinen) thai-basilikan lehtiä
  • 2 ruukullista (kourallista) korianterinlehtiä
  • 1 ruukullinen (kourallinen) mintunlehtiä
  • rouhittuja paahdettuja maapähkinöitä (suolapähkinät käyvät)
  • 1 limen mehu
  • n. 1,5 rkl kalakastiketta
  • n. 1,5 rkl tummaa sokeria
  • 1 valkosipulin kynsi puristettuna
  • 1 pieni, vihreä chili hienonnettuna (tai punainen)
  • 3 rkl rouheista maapähkinävoita
  • n. 1 tl soijaa
  • n. 1 rkl tummaa sokeria
  • ½ limen mehu
  • 1 valkosipulinkynsi puristettuna
  • 1 tl raastettua, tuoretta inkivääriä
  • tilkka vettä tai kookosmaitoa

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.