O. n. o. i. k. e. a. s. t. h. m. ,. ä. u. l. ö. y. b. g. d. I. j. T. p. =. ). K. r. (. D. v. -. c. M. A. L. P. 2. 0. 5. 7. f. 1. 3. R. /. N. V. E. Ä. S. U. d l. t l
Pannupizzan täytteiden tulee olla kuivia, jotta lopputuloksena ei ole pataruoka. Täytteiden osalta tuli on vapaa, mutta tomaattikastike ja juusto ovat pakollisia elementtejä
Useimmat ruotsalaiset tuntevat grillatusta kanasta, banaaneista, kermasta ja suolapähkinöistä tehtävän kanareseptin, josta tuli yksi Ruotsin suosituimmista resepteistä, kun Allt om Mat-lehti julkaisi reseptin numerossaan 13 vuonna 1976
Tätä ei edes pitänyt blogata. Yksi tavallinen iltapalapiiras. Oli vain niin hyvää, että nappasin puhelimen kameralla kuvan, ennen kuin haarukoin viimeisen palasen suuhuni
M. i. t. e. n. k. ä. s. m. u. a. l. o. p. ,. T. r. v. j. y. ö. h. K. 1. -. V. P. d. g. J. E. S. L. ". F. O. (. G. ). 4. ½. 0. 5. *. 2. 6. 8. I. –. >. D. 3. á. c. b. R. N. A. d l. t l. g )
Yksi ex tempore -keksintö oli taas yksi kanapastan versio, tässä mukana mausteena currya ja juustokuminaa, ja lisäksi herkkusieniä, tuoretta tomaattia ja sipuleita
O. s. a. l. i. t. u. n. e. v. o. f. r. m. k. h. ,. ä. y. d. p. T. j. I. J. ö. P. M. E. ". b. g. H. K. 1. 2. 0. 4. S. 7. 5. c. G. 8. (. ). /. A. d l. t l
Ei tule kikkailtua liikaa ja ruoka on yksinkertaista, nopeaa ja maut pääsevät paremmin esille. Monen kylmän päivän jälkeen aurinko pilkisteli taivaalla ja lämpötilatkin nousivat kahdenkympin paremmalle puolelle, joten oli aika avata taas kesäkeittiön ovet
T. ä. l. o. h. j. e. a. s. i. k. u. p. t. n. y. m. G. r. v. -. d. V. J. (. ". M. ,. ). ö. g. E. A. S. P. c. 1. 5. 2. 3. 0. 6. +. 8. L. N. I. O. Ä. Ä l. d l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.