Satay-tofuvartaat
Ruoka-alkemisti -blogi
Ruoka-alkemisti -blogi
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Satay-tofuvartaat
  • 2-4 annosta
  • 1 pkt maustamatonta tofua (n. 300 g)
  • ½ tuore ananas (tai 1 tlk ananaspaloja mehussa)
  • 1 kukkakaali (n. 400 g)
  • Marinadi
  • 3 kaffirlimen lehteä
  • 1 rkl seesamiöljyä
  • 2 tl kurkumajauhetta
  • 1 tl juustokuminaa eli jeeraa
  • ½ tl suolaa
  • 1 valkosipulinkynsi 2 rkl kaffirlimen liotuslientä
  • Sataykastike
  • 3/4 dl maapähkinävoita
  • 1 valkosipulinkynsi 2 cm pala inkivääriä
  • 2 tl seesamiöljyä
  • 2 rkl (vähäsuolaista) soijakastiketta
  • 2 tl sriracha-kastiketta
  • 1 dl kookosmaitoa
  • 2 rkl ananasmehua
  • 2 rkl kaffirlimen liotuslientä*
  • lisäksi lime/ananasmehua kastikkeen laimentamiseen

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.