Sateenkaarikakku
Lähi(ö)ruokaa
Lähi(ö)ruokaa
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 500 g voita
  • 1 dl rypsiöljyä
  • 6 dl sokeria
  • 9 munaa
  • 7 dl vehnäjauhoja
  • 2 dl semolina- tai durumjauhoja
  • 6 tl leivinjauhetta
  • 260 g tomusokeria ja 130 g maustamatonta tuorejuustoa (Philadelphia, Viola)
  • 1 dl mustikoita
  • 2 rkl passionhedelmälikööriä tai punaista mehutiivistettä (Passoa)
  • 1,5 dl mustikkahilloa. Aseta sininen levy violetin päälle, levitä sille appelsiini- tai aprikoosihilloa.Seuraavaksi ovat vuorossa vihreä ja keltainen levy, joiden päälle tulee appelsiini- tai aprikoosihilloa. Seuraavaksi tulevan oranssin levyn päälle tulee mansikka- tai vadelmahilloa. Lopuksi aseta päälle punainen pohja, sivele sille pullasudilla likööriä tai mehua. Korkeaa kakkua ei kannata kovasti kostuttaa, kostea kakku ei pysy kasassa.

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.