E. i. l. n. e. p. ä. v. k. t. ö. s. o. a. m. N. r. y. j. u. h. d. b. é. -. K. ,. M. g. B. P. L. V. T. J. 3. 1. 5. 2. 0. (. ). S. 7. A. 4. c. I. f. O. d l. g (. k p. r k
Ensimmäiselle viininmaistelulle leivoin kaksi mehevää sipulipiirakkaa. Sipulipiirakka. Sipulipiirakan sipulit haudutetaan ihanan makeiksi tehden piiraasta mehevän ja maukkaan
Meidän viinialueella syödään sipulipiirakkaa Federweißer- juoman kanssa. iso uuninpellinenPohja. 500 g jauhoja30 g öljyä30 g hiivaa1 tl suolaa250 g kädenlämpöistä vettäTäyte
Pissaladiere on eteläranskalainen herkku, jota myönnän leipovani liian harvoin. Toisille siitä tulee mieleen arvatenkin kesä ja lomareissut, itse syön sitä läpi vuoden niin Ranskassa kuin kotonakin
S. i. p. u. l. r. a. k. m. s. t. o. n. e. ä. j. y. M. h. v. J. ö. O. ,. ). -. b. g. P. 3. d. 1. T. ½. (. 2. C. F. c. K. E. L. V. 0. 5. *. %. ) l. d l. t l
Sipulipiirakka on resepti jota tehtiin koulussa, kun opiskelin sosiaaliohjaajaksi. Suolaiset piirakat on mukavia tehdä ja ne on käteviä illanistujaisiin tai vaikkapa päivällisenä hyvän salaatin kera
Lande Livingin Facebook-sivua seuraavat saivat eetteriinsä toissayönä kuvamateriaalia late night -leipurin britatortusta, joten pidetäänpä late night -teemaa yllä postaamalla sen britatortun ohje teille näin keskiyöllä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.