Jälkkäriksi teimme Tyrnisavariinia, -vanukasta ja -hyytelöä, jotka lisään tänne myöhemmin. Blogin herran suku on lähtöjään pohjois-Karjalastaja sieltä on tämä annoskin saanut vaikutteita ainakin tuon hirven fileepihvin ja puolukkakastikkeen osalta
Pistele vuoassaan olevaan, hetken jäähtyneeseen savariiniin cocktailtikulla tasaisesti useita reikiä ja valuta sille kostutuslientä pienissä erissä, noin puolen tunnin ajan
Kumoa savariinija täytä keskus hedelmillä ja marjoilla. säilöttyjä ja tuoreita hedelmiä, esim. Hiero rasva ja sokeri kuohkeaksi, sekoita munat yksitellen joukkoon
Lämmitä maito kädenlämpöiseksi ja murenna hiiva maidon joukkoon. Tee keskelle kulhoa jauhoihin syvennys ja kaada vatkatut kananmunat sekä maito syvennykseen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.