Meillä ei Ketun keittiössä onneksemme ole ruoka-aineallergioita tai muita rajoitteita ruoan suhteen, mutta viihdytämme mielellämme vieraita, ja silloin hyvä isäntäväki tietenkin huomioi tarjottavissa vieraiden tarpeet
Laitoin lihapalan savipataanja kasvikset savipadan reunoille. Viikonloppuna tuli otettua savipata keittiön yläkaapista pölyttymästä ja tehtyä siinä herkullinen ulkofileenpala
Pajuniemen tuotteita löytyy hyvin varustelluista K- jaS-ryhmän kaupoista. Paholaisen porsas maustetaan nimensä mukaisesti reilulla määrällä paholaisen hilloa ja haudutetaan kypsäksi värikkään kasvispedin päällä
Marinoidut juurekset muuntuvat helposti ruokaisiksi salaateiksi, kun niihin lisää esimerkiksi sinihome- tai vuohenjuustoa, kypsennettyjä härkäpapuja, savukalaa tai kinkkua
-. -. -. -. -. J. o. s. j. u. l. k. i. n. e. t. a. ,. h. p. ö. y. ä. d. v. r. f. T. m. c. Y. P. (. 6. 8. ). 1. g. 5. 0. 2. 3. ½. S. L. N. M. K. 4. a n. k g
Kuivaa possunkyljyksetja ruskista ne nopeasti pannulla voi-öljy -seoksessa. Helteisenä iltana kesäkuun alkupuolella kävimme maistelemassa Hartwallin uutta Happy Joe -luomuomenasiideriä (ja taisipa tulla samalla maisteltua koko tuoteperhe läpi) ja samalla herkuttelemassa Sami Tallbergin kokkauksilla
Käytin possusta vain ulkofilee- pihvit, ja lisäsin inkiväärin kaveriksi hunajaa. yhden hengen taloudessa ei kokonaisia possuja paistella, eikä niitä kyllä lähikaupan lihatiskilläkään ole tullut vastaan
Pane sokeri pieneen kasariin ja kuumenna sitä miedolla lämmöllä, kunnes se sulaa. sekoita koko ajan. Lisää jouokkoon kalakastike hitaasti pienissä erissä ja sekoita voimakkaasti, kunnes sokeri on liuennut kastikkeeseen
Ja kaikki siihen tarvittavat raaka-aineet on löydettävissä varmasti lähikaupasta. Nyt en tehnyt sen tortillan kanssa, vaan p-e-r-u-n-a-m-u-u-s-i-n kanssa
-. -. -. -. -. -. -. J. o. s. j. k. u. m. i. t. a. v. e. l. ä. R. ö. r. p. f. d. n. ,. h. P. b. y. L. Ä. T. 3. 2. 0. S. K. (. ). 5. 9. I. M. c. B. ". å. N. F. 1. 7. D. ´. V. g. z. E
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.