Makeahkon saaristolaisleivän valmistusohje on vanha tuttu vuosien takaa. Se putkahtelee yleensä jouluna reseptipalstoille, mutta omasta mielestäni se sopii aivan kaikkiin vuodenaikoihin
Rakastan saaristolaisleipää, joten halusin kehittää siitä gluteenittoman version, jotta välttyisin turhilta vatsan turvotuksilta ja nesteen kertymiseltä myös jouluajan herkkupöydässä
O. l. e. n. k. y. ä. t. h. s. a. r. i. o. p. m. K. L. I. j. u. ,. J. v. ). T. S. -. b. g. 1. 3. 0. 4. d. 2. V. /. ö. M. A. 5. P. 7. +. ½. c. ) l. d l. t l
saaristolaisleipää. pehmeää ja tuoksuvaa saaristolaisleipää ei voi vastustaa. Lähdimme. alkuviikosta ajamaan kohti naapurikuntaamme Kemiönsaarta ja Kasnäsin
Tässä saaristolaisleivän ohje, josta saat herkkuhetkiä joulupöytään tai vaikka lahjaksi ystävälle. Saaristolaisleipä maistuu verrattomalle ihan pelkästään voin kanssa
Viipale makeaa saaristolaisleipää ja munavoita - muuta herkutteluun ei tarvita. Tämän saaristolaisleivän ohje on muistaakseni alun perin ollut Glorian ruoka & viini -lehdessä, mutta muutin ohjetta tällä kertaa siten, että siitä tulee vain yksi leipä
Lohileivät eli lohileipäset ovat ihanan pieniä suupaloja juhlapöytään ja illanistujaisiin. Lohileivät maistuvat sellaisenaan alkupalana, napsipalana tai vaikkapa keiton kaverina
Savukala kuuluu kesään monessa muodossa. Tänään söin sitä tahnana saaristolaileivän päällä. Sanana tahna ei mielestäni kuitenkaan parhaiten kuvaa tätä sapuskaa, mutten ole keksinyt parempaakaan termiä
Marraskuun alussa kaljamaltaat loppuivat Helsingin keskustan ruokakaupoista. Hesarissa oli edellisenä päivänä ollut Antto Melasniemen saaristolaisleipäreseti
300 g saaristolaisleipää. 300 g saaristolaisleipää. Itsenäisyyspäiväksi tuli leivottua kakku jos toinenkin, mutta niistä yksikään ei jäänyt oman väen syötäväksi
Toast Skagenia voi varioida käyttämällä leipänä esimerkiksi saaristolaisleipää. Katkarapuleipä eli toast skagen on herkullinen alkuruoka, iltapala tai pikkusyötävä
En ole koskaan aiemmin tehnyt saaristolaisleipää. Saaristolaisleipä, ihanan tahmainen ja tumman makuinen, jonka päälle voi laittaa melkein mitä tahansa ja kaikki maistuu järjettömän hyvältä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.