Savupöntön makupala – Smoked Fish Tämänpäiväisellä ohjeella saat savulahnastasi ihanan voimakassuolaisen. " Tänä päivänä savukalan katsotaan olevan maukkaimmillaan mehevänä, mutta keskiajalla kala sen sijaan savustettiin kuivaksi ja hyvin suolaiseksi säilyvyyden parantamiseksi Silkosta rukiiseen
Leipälipas 1 savusiika, savustettu nieriä tai savulahna. Koverra tumma leipä. Ota palat talteen ja kuivaa, muruset ovat hyvä lisä salaatissa tai keiton päällä Ruoka.fi
Ruokaa järvestä, maasta ja metsästäSavulahna (sama resepti soveltuu myös muille kaloille, esim. Julkaistu Alunperin Orimattilan Aluelehdessä elokuussa 2013 Maailma lautasella
Savulahna 1. Avaa ja perkaa lahna selän puolelta, jotta saat ripoteltua suolaa paksulle selkäpuolelle. Vatsa kannattaa jättää osittain kiinni Elisa.net
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.