K. u. i. n. k. a. s. t. ä. o. h. m. e. r. p. l. J. ,. y. d. ö. j. v. O. P. M. c. g. -. B. b. I. G. z. é. (. ). S. A. 6. V. F. R. Y. E. 8. 4. T. L. 1. /. 2. N. 5. 3. 0. f. H. t l. d l
Kahviherneitä pitää ensin liottaa vedessä yön yli, jopa vuorokausikin on hyvä, ja muista olla suolaamatta vettä jotta tulos on parhain mahdollinen, jonka jälkeen kahviherneet kypsennetään keittämällä ne suolavedessä tunnin ajan, tai kunnes ne ovat pehmenneet ja ovat kypsiä
Täydellisenpaellan salaisuus onkin tuo hyvä kaasupolttimen päällä oleva pannu sekä laadukkaat raaka-aineet, iloinen kokkaus-fiilis ja hyvä ruokailuseura
aitoon paellaanoleellisesti kuuluvaa rapeaa riisikerrosta (socarrat) paellapannun pohjalle. Mikäli et löydä pehmeää raakachorizoa, tähän käy kyllä hätätilanteessa myös kypsä kestochorizo, mutta sen maku ja rakenne on aika erilainen, paljon napakampi
Pieni polte ei ole koskaan pahitteeksi, varsinkin jos kyseessä on paella. - Sekoita joukkoon sipulikuutiot, hienonnetut valkosipulinkynnet, chorizoviipaleet ja riisi, joka saa kuullottua läpikuultavaksi
D Mausteinen ja värikäs paella on todella herkullista ja sopiin lounaaksi tai päivälliseksi. Pitkästä aikaan tänne blogin puolelle joku resepti ihan ruuasta, jotenki leivoksista saa vaan edustavempia kuvia
Paella, tuo ihanista ihanin yhden pannun ruoka on herkku tarjottavaa isollekin seurueelle. Tällä kertaa kokeilin valmistaa sen ohrahelmistä ja nehän sopivat siihen vallan mainiosti
Aikaisempina blogikesinä olen tehnyt paellaa nuotiopaikan pesukoneenrumpu-uunin päällä muurikalla. Minulla ei ollut nyt sellaisia perunoita, joissa olisi ollut kuorittavaa kuorta, joten tyydyin pelkkään öljyllä läträämiseen
Usemmitenhanpaellaan kuuluisi meren makuja, mutta vegeversiokin on kuulkaas tosi maukasta. Ja jos et koskaan ole grillannut sitruunaa, niin kokeilepa, se muuttaa makuaan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.